Kennismaking en aanmelden

Je bent van harte welkom voor een rondleiding of vrijblijvend gesprek op onze school. Kom samen met je kind de sfeer proeven en alvast een kijkje nemen in de groepen.

StudioHeartbeat_DeOntdekking-39

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om op je vragen in te gaan.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met juf Alieke. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 0345-641312, of door een mailtje te sturen naar: info@deontdekking.nl.

Voorbeeld: 17-03-1980

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden

Ben je enthousiast over onze school? Dan kun je je kind aanmelden door het inschrijfformulier online in te vullen.

Missie en visie

Op onze school heerst er een goede sfeer en is er een open klimaat. We hechten veel waarde aan een goede relatie met de kinderen.

Het team

De Ontdekking heeft een hecht, gemĂȘleerd team dat met hart en ziel onderwijs voor de kinderen verzorgt. Als team vinden we het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan.